Aktiviteter

Basar
En gang i året arrangeres det en gammeldags basar med mange fine gevinster for både barn og voksne. En oppnevnt basar komite samler inn gevinster og driver forhåndssalg av lodd. Det er også aktiviteter for barna, blant annet fiskedam. Kaffe, brus, kaker og pølser kan man få kjøpt. Basaren er en av lagets hovedinntektskilder.

Juletrefest
Juletrefest avholdes i romjula. Den er veldig populær. Det pleier å komme fra 60 – 80 personer, med stort og smått. Barna leker og har det gøy mens de voksne får pratet litt. Vi leser en liten julehistorie og går rundt juletre. Etter kaffepausen kommer nissen.

Bygdefest

Det oppnevnes hvert år en komite som har som oppgave å arrangere en bygdefest på våren.

Familiedag
På sommeren har vi en familiedag med grilling, og lek og spill for barna. Det legges også opp en liten natursti.

Skidag
Om vinteren har vi en skilekedag. Vi kjører til bakker, koker kaffe og steker vafler på bål. Aktiviteten foregår i nærheten av vei så det er mulig å delta uten å måtte gå på ski.

Kultursti
Laget er ansvarlig for et kulturstiopplegg som består av flere korte løyper (1 – 2 timers gange). I tilknytning til det utgir vi et informasjonskompendium, en CD og kart. På Fjellvang er det satt opp oversiktskart over alle løypene.

 

Skiløyper

Laget kjører opp skiløyper i traktene rundt Fjellvang lokale. Se eget løypekart.

Vi har en liten snøscooter som vi har hatt mye nytte av, men det har også vært noen strabasiøse turer. I det siste har to av lagets medlemmer stilt med egne scootere og en liten løypemaskin. Det har lettet arbeidet betraktelig og forbedret løypekvaliteten. Løypene går i lett terreng og man kan velge mellom flere lengder fra et par kilometer og oppover. Vi har også koplet oss inn på OBS-løypa til Stokke I.L. Fra 2012 har Stokke I.L. begynt å kjøre løype fra Storås, ut på Rømminga, langs Storelv, opp til Anholt og bort til Vennerød. Denne løypa kopler vi oss inn på før den svinger fra Storelv og opp mot Anholt. Det er gode parkeringsmuligheter på Fjellvang og derfra er get godt utgangspunkt for turen.

 

 

Tilbake til Hovedside